Finnish Software
Suomalainen IT-yhtiö

Viimeksi päivitetty: 26.10.2000

[Sivuston kartta]
- - - - - - - - - - - - - - - - -

» Pääsivu
» Ohjelmia
» Projektityö
» Tietoa FinnSoftista
» Inline
» Kuvia
» Tilaustyöt

» Lähetä palautetta

Tietoa Finnish Softwaresta
nk.gif (120 bytes)
div.jpg (642 bytes)

FinnSoft
nk.gif (120 bytes)
Ohjelmointitiimi koostuu kolmesta henkilöstä: henkilö 1, henkilö 2 sekä Oliver Molini. Henkilö 1 on graafikko. Ohjelmoijina toimivat Molini sekä henkilö 2. Luomme sovelluksia Windows (95/98/2000/NT) ympäristöihin. Käyttämämme yleiset apuohjelmat ovat Paint Shop Pro 5, Front Page Express 98, Visual Basic, Visual C++, Quick Basic, Java Builder. Käytämme tiettyä ohjelmaa kunkin projektin tarpeiden mukaisesti. Pyrimme tekemään parhaamme (normaalisti) ja jotta hyvää jälkeä tulisi, pitäisi olla ohjelmatkin muitten rinnalla hyviä. Pelkkä ohjelman koristelu ei ole riittävää. On huomioitava myös käyttäjäystävällisyys, toiminnallisuus, jne. Jo 1997 halusin perustaa yhtiön joka voisi auttaa, luoda uusia ohjelmia, tehdä siitä semmoisen kuin se on nyt.

Fast Notesia on kehitelty vuoden ajan ilman mitään "ulkopuolista" apua. Fast Notes on nimensä mukaan nopea, ja suoriutuu vaativistakin tehtävistä. Sen sisäinen moottori on VB3 (Believe it or not). Olemme ylpeitä ohjelmastamme, mutta on vaikea valita tuleeko ohjelmasta DEMO vai ilmainen. Pitäisikö sillä hankkia rahaa, vai pitäisikö heittää vuoden työ kaikille ilmaiseksi? .. Sen saa ratkaista vain aika.

FinnSoft:

Uutisia
- - - - - - - - - - - - - - - - -

Fast Officen tulo
20.10.2000
- - - - - - - - - - - - - - - - -
Emme ole *vielä* keksineet kunnon nimeä Fast sarjaan. Olkoon nyt siis aluksi Fast Office.. (En haluaisi matkia "MS Officea", tai "Star Officea".

Sivun suunnitellut ja toteuttanut Oliver Molini.
Sivu näkyy parhaiten 800x600 ja 24-bittisellä värillä.