Finnish Software
Suomalainen IT-yhtiö


Viimeksi päivitetty: 26.10.2000

[Sivuston kartta]
- - - - - - - - - - - - - - - - -

» Pääsivu
» Ohjelmia
» Projektityö
» Tietoa FinnSoftista
» Inline
» Kuvia
» Tilaustyöt

» Lähetä palautetta

Fast Notes Professional v1.47
nk.gif (120 bytes)
div.jpg (642 bytes)

Fast Notes helpottaa HTML -ohjelmointia
nk.gif (120 bytes)
Fast Notesissa on yli 30 valmista HTML-koodia joihin täytyy vain lisätä esim. Linkin nimi tai kuvatiedoston nimi. Fast Notesissa on Apuohjelmina tällä hetkellä Fonttien tarkastelu ja arvostelunteko -ohjelma (Tein sen kyllä omiin tarpeisiini, mutta mitäpä tuosta..). Fast Notesiin saa helposti omia makroja ja niitä voi käyttää joko valikon kautta tai painamalla pikanäppäintä. Ohjelmassa on myös kaikki toiminnot jotka ovat Windowsin muistiossakin. Etsi, Päivämäärä, Fontti... Fast Notesissa pystyy myös helposti esikatsella html sivua jonka on luonut. Fast Notes soveltuu myös erinomaisesti tavalliseen tekstinkäsittelyyn. Kuva ohjelmasta löytyy klikkaamalla tästä.

Asennusohjeet: (Internet Explorer 4+)
nk1.gif (861 bytes)
1. Napsauta vieressä olevaa linkkiä. Valitse "Suorita ohjelma sen nykyisestä sijainnista". Ruutuun saattaa tulla sertifikaatti-ilmoitus, jossa kysytään ohjelman aitoutta. Napsauta "Kyllä"-painiketta.
2. Kun ohjelma on ladannut, ruutuun pitäisi ilmestyä kehote, jossa kysytään asennushakemistoa. Napsauta "Unzip" painiketta. Sitten napsauta OK, ja CLOSE.
3. Kun ohjelma on purettu kiintolevylle, voi sen asennus alkaa. Napsauta "Käynnistä" valikosta "Suorita". Kirjoita kehotteeseen "C:\FNSET\SETUP". Paina ENTER.
4. Napsauta "Jatka".
nk1.gif (861 bytes)
Nyt olet asentanut Fast Notesin

Imurointi
- - - - - - - - - - - - - - - - -

Lataa Ilmainen Fast Notes Professional HTML-tekstinkäsittely ohjelma:

FNOTE.EXE (391kt)

Sivun suunnitellut ja toteuttanut Oliver Molini.
Sivu näkyy parhaiten 800x600 ja 24-bittisellä värillä.